Status på byggeriet
Om huset
Medieomtale
Energibesparende teknologier
Energi+ vinduer
Intelligent strømforbrug
Intelligent varmestyring
Varmt vand til opvask- og vaskemaskine
Højisoleret elementbyggeri
Intelligent lysstyring
Intelligent ventilation
Lysstyring med LED
Intelligent komfort
Samarbejdspartnere

Hvorfor spare på energien??

Thja.... det svar er der vist ikke så mange der er i tvivl om længere... uanset hvilken form for regering der er ved roret vil een ting være sikkert - energipriserne vil blive højere!

Med udgangspunkt i det scenarie har vi forsøgt at tænke så mange energibesparende foranstaltninger ind som muligt. Det kan godt være at de ikke alle er ren overskudsforretning målt med dagens energipriser, men alt andet lige giver det en lille smule bedre samvittighed - og så er der jo også gået lidt sport i det.

Flere af vores energisparende foranstaltninger er ligesåmeget en komfortfaktor samt et bevis på at det rent faktisk kan lade sig gøre at lave intelligent styring i alm. parcelhuse - og til priser som alm. lønmodtagere også kan få råd til.

Her på siderne kan du læse om de forskellige teknologier som vi planlægger at installere. De fleste teknologier er standard hyldevarer som bruges til energistyring i kontorer, skoler, daginstitutioner etc. men her forsøger vi at koble teknologierne sammen i eet samlet styringskoncept til alm. parcelhuse.